fbpx

Budúcnosť na ľade: Syntax Slovakia a HC Košice v jednom tíme!

Ahoj hokejoví fanúšikovia a tech nadšenci! Dnes máme pre vás skvelé správy zo srdca východného Slovenska, kde sa stretol svet IT a hokeja v jednej skvelej spolupráci.

To, že Syntax dlhodobo podporuje A tím HC Košice, nie je žiadnou novinkou. Rozhodli sme sa ísť ešte ďalej a tento mesiac začíname investovať do našich mladých talentov.

Miňo Števkov a Miloslav Klíma

„Syntax je súčasťou nášho mesta a regiónu a je nám cťou podporovať našich skvelých hokejistov. Avšak, myšlienka investovať do mládeže a pomôcť tak rozvíjať hokejové talenty nás, úprimne povedané, nadchla. Chceme sa stať súčasťou vytvárania nových príbehov a snov pre mladých hokejistov HC Košice,” povedal s úsmevom výkonný riaditeľ Syntax Slovakia, Milan Števkov.

A aby sme vám odhalili viac o tomto vzrušujúcom spojení, celý koncept spolupráce medzi Syntax Slovakia a HC Košice s cieľom podporiť hokejovú mládež má názov Budúcnosť na ľade. Názov hovorí sám za seba – ide o investíciu do perspektívnych hokejových talentov a budovanie silnej budúcnosti hokeja v Košiciach. Koncept tejto spolupráce je založený na komunikačnej podpore zo strany Syntaxu. Jej cieľom je zviditeľniť prácu trénerov mládeže vo všetkých mládežníckych kategóriach. 

Výkonný riaditeľ HC Košice, Miloslav Klíma, vyjadril svoje nadšenie pre túto novú spoluprácu: „Je úžasné vidieť, ako firmy v našom meste nechápu hokej len ako šport, ale ako investíciu do budúcnosti a komunity. Verím, že s podporou Syntax Slovakia budeme môcť vychovať ešte viac šikovných hokejistov a posunúť našu organizáciu na vyššiu úroveň.“

Spoločne si teda držme palce. Dúfame, že našou podporou dokážeme osloviť ešte viac chlapcov a dievčat v našom meste a objaviť tak ďalšie diamanty medzi mladými hokejovými talentmi. S HC Košice sme sa spojili v jednom tíme, a sme na to patrične hrdí!

Robert Packan
Robert Packan
http://zazisyntax.sk