fbpx

Od nového roku prinášame extra nástupný bonus

S novým kalendárnym rokom sa už tradične spájajú predsavzatia a nové výzvy. Jednou z nich je aj príležitosť pre všetkých úspešných kandidátov získať “extra nástupný bonus“ vo výške 10% z ročnej hrubej mzdy. Viac nám  o prebiehajúcej  kampani prezradí naša
Business Partner-ka, Andrea Tomusková z oddelenia People & Culture.

Extra nástupný bonus znie ako skvelá motivácia pre nových uchádzačov. Prečo k nemu Syntax pristúpil?

Syntax v Košiciach rastie a mnohí sa zhodneme, že obsadiť niektoré pozície je čoraz náročnejšie. Uchádzači sú denno – denne kontaktovaní s pracovnými ponukami a je pre nich ťažké rozhodnúť sa pre tú najlepšiu. Možnosť získať  nástupný bonus teda ponúkame ako príležitosť pre všetkých, ktorí zvažujú zmenu zamestnania. Okrem tejto zaujímavej finančnej motivácie, však ponúkame aj možnosť pracovať v medzinárodnej spoločnosti s rodinnou a priateľskou atmosférou, a tiež množstvo ďalších benefitov.

Andrea Tomusková, Business Partner,   People & Culture Team

Akých kandidátov v súčasnosti hľadáte?

Aktuálne rozširujeme náš tím o IT špecialistov v oblasti sietí, Microsoftu, IT bezpečnosti, Devops-u; konzultantov  pre rôzne SAP moduly; ale rastie nám aj počet, netechnických pozícií, či ponuky práce pre študentov. Prehľad otvorených pozícií.

V tejto oblasti máš bohaté skúsenosti, aký je podľa teba ideálny kandidát?

Ideálny kandidát neexistuje 🙂 Všetci máme silné stránky a aj tie, kde je priestor na zlepšenie. A tak to vnímam aj pri pohovoroch. Odbornosť a skúsenosti v problematike sú samozrejme dôležité, ale rovnako dôležitá je aj motivácia, pozitívny prístup a ochota vzdelávať sa.

Čo musí kandidát splniť, aby si nástupný bonus mohol uplatniť?

Prvým, a samozrejme, tým najdôležitejsím predpokladom je, aby bol  kandidát v celom výberovom procese   úspešný/-á. To znamená, že nestačí sa “iba” o pracovnú pozíciu uchádzať 🙂

Ďalej je potrebné splniť ďalšie 2 podmienky:

  1. Kandidát musí nahrať svoj životopis na konkrétnu pozíciu cez náš kariérny portál. Link na zaslanie nájde na konci každej otvorenej pozície.
  1. Kandidát musí pracovnú zmluvu podpísať najneskôr do konca marca, t. j. 31.03. 2023

 

Čo by si ešte na konci odporučila všetkým kandidátom?

Aby sa určite nebáli zmien😊 A ak čo i len trošku uvažujú o zmene práce, nech nám pošlú životopis na posúdenie – nemajú čo stratiť. Pohovory sú u nás pohodové a príjemné. 😊

Spolu s našou novou kolegyňou Miškou Borovskou sa tešíme na všetkých budúcich kandidátov, resp. kolegov/-yne a prajeme im veľa štastia pri pohovore!

aaadmin
aaadmin
https://www.zazisyntax.sk